Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών για την Πορτογαλία

Για να “σφραγίσει” την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Ιανουάριος 2016, Βελιγράδι) θα παίξει το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου στη Λισαβόνα η Εθνική Γυναικών.

Μια υπόθεση καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγώνες στη β΄ φάση των προκριματικών (2ος όμιλος) για να παραστεί στα τελικά.

Η ελληνική ομάδα, που μεταφέρει τις τρεις νίκες από την α΄φάση των προκριματικών, θα παίξει κατά σειρά με την Κροατία (25/9, 19:00), την Ελβετία (26/9, 17:30) και την Πορτογαλία (27/9, 13:00), με τις τρεις πρώτες ομάδες του ομίλου να προκρίνονται.

Ο τεχνικός της Εθνικής, Γιώργος Μορφέσης, έχει καλέσει στην αποστολή τις Κούβδου, Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά, Κότσια, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Διαμαντοπούλου, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση, Ξενάκη, Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου και Μπενέκου.

Απευθείας έχουν προκριθεί στα τελικά οι πέντε πρώτες ομάδες της προηγούμενης διοργάνωσης, δηλαδή οι Ισπανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ιταλία, Ρωσία και η “οικοδέσποινα” Σερβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ