Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κρέμασε τα γάντια του ο Φυσέκης

O τερματοφύλακας του Άρη Γιάννης Φυσέκης, με ανάρτηση του πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γνωστοποίησε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αν και μόλις 30 ετών αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να αφοσιωθεί στο διδακτορικό του στη Νευροβιολογία. Ο Φυσέκης που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Άρη από τον Ιανουάριο και μετά πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο όπου και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θεωρείται σίγουρο ότι ο Άρης θα κινηθεί και για την απόκτηση εκτός από έναν επιθετικό και ενός τερματοφύλακα για να καλύψει το κενό του Φυσέκη.

Πάντως μετά την εμφάνιση στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του Άρη το περασμένο Σάββατο στην Μυτιλήνη κόντρα στον Αιολικό ο Νίκος Αναστόπουλος θεωρεί ότι το ρόστερ του θα πρέπει να ενισχυθεί και στην αριστερή του πτέρυγα. Κι αυτό διότι η μόνη λύση που υπάρχει είναι ο Γκάελ Ν΄ Λουντούλου.

Εν τω μεταξύ οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του δεύτερου φιλικού παιχνιδιού του Άρη, τη φορά αυτή με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (η ομάδα της Πιερίας έχει ρεπό στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής).

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ