Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ: Τα μπόνους, οι ρήτρες, τα πριμ

Το ποσό του 1,6 εκατομμυρίων ευρώ που ακούστηκε με τη συμφωνία του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως έχει πολλές παραμέτρους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, τα νούμερα στο συμβόλαιο του Βούλγαρου είναι διαφορετικά και ξεκινώντας από τις 500 χιλιάδες ευρώ, μπορεί να βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό έως και 950 χιλιάδες «καθαρά».

Ο 34χρονος φορ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε ποσό 500.000 ευρώ για τη φετινή σεζόν, με την εφορία να καλύπτεται από τους Θεσσαλονικείς, ενώ μπορεί σχεδόν να διπλασιάσει τις απολαβές του, αν πετύχει κάποιον από τους στόχους που προβλέπονται στη συμφωνία.

H κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον κάνει πλουσιότερο κατά 200 χιλιάδες ευρώ, η κατάκτηση του Κυπέλλου και η πρόκριση στους «32» του Europa League, κατά 50.000 ευρώ έκαστο. Ακόμη, ο «Μπέρμπα» θα έχει χρηματικά μπόνους και με τις συμμετοχές του. Ξεκινώντας από τα 10 ματς, θα λαμβάνει από 50.000 ευρώ, στις 15, στις 20 και στις 25 συμμετοχές. Με λίγα λόγια αν τις πραγματοποιήσει όλες, θα προσθέσει 200.000 στο λογαριασμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ