Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το βάρος στον άξονα ο Σίλβα, που βάζει Σαλίνο

Όλο και περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να δούμε τον Σαλίνο στα χαφ του Ολυμπιακού, στο αποψινό παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου. Πριν από λίγη ώρα, στο πρωινό ξεμούδιασμα στου Ρέντη, ο Μάρκο Σίλβα αυτό έδειξε ξανά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του είχε πει εδώ και μέρες “να είσαι έτοιμος”. Είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Γερμανούς και γι’ αυτό τον λόγο ο Σαλίνο τα έδινε όλα στις προπονήσεις.

Με βάση λοιπόν όλες τις ενδείξεις είναι το πλέον πιθανό ο Σαλίνο να ξεκινήσει. Αν και ο Σίλβα αρέσκεται σε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Να υπενθυμίσουμε ότι και στη χθεσινή προπόνηση ο Σίλβα είχε δοκιμάσει ένα σχήμα με τους Καμπιάσο, Κασάμι και Σαλίνο τριάδα στα χαφ, τον Τσόρι σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο και τον Πάρντο να κινείται λίγο πιο δεξιά. Μία δοκιμή που ήρθε μία μέρα αργότερα από το 4-2-3-1 που είχε δουλέψει στο διπλό της Δευτέρας, με Καμπιάσο – Κασάμι στα χαφ και τους Πάρντο, Τσόρι και Ερνάνι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σκοπεύει να γεμίσει τον άξονα και να χτυπήσει την Μπάγερν εκεί όπου θεωρεί ότι είναι η μεγάλη της δύναμη. Από τα όσα έχει δει ο Πορτογάλος τεχνικός από την βαυαρική ομάδα, έχει καταλήξει ότι πρέπει να κλείσει τους χώρους στον γερμανικό άξονα.

Ετσι, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί απόψε με τους Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα και Μαζουακού στην άμυνα, τους Καμπιάσο, Κασάμι και Σαλίνο στα χαφ, τον Τσόρι Ντομίνγκες σε ελεύθερο ρόλο, τον Πάρντο δεξί εξτρέμ που θα συγκλίνει, όμως και προς τα μέσα και τον Ιντέγιε στην κορυφή της επίθεσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ