Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Μπερμπάτοφ στη Βέροια

Mε τους  Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ στην αποστολή ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει αύριο για τη Βέροια, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Ο Βούλγαρος μέσος κόντρα σε όλες τις προβλέψεις δήλωσε παρών και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Αντόνις, Χαρίσης, Κοροβέσης και ο τιμωρημένος Ζάιρο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

“Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία. Μόνο οι Τσίμιροτ και Αντόνις ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης, που είχε κυρίως ασκήσεις τακτικής, ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Όλσεν, Γλύκο, Λέοβατς, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Κίτσιου, Βίτορ, Σκόνδρα, Κόστα, Τζιόλη, Κάτσε, Γκολάσα, Σάμπο, Μυστακίδη, Μακ, Πέλκα, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 12:00 για τη Βέροια”.

Στο μεταξύ, ο ενθουσιασμός που έφερε η μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ αύξησε κατά πολύ και την κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας του Δικεφάλου, αφού όπως έγινε γνωστό πουλήθηκαν συνολικά 9.103 καρτελάκια.

Αριθμός που κρίνεται αρκετά ικανοποιητικός αν αναλογιστεί κανείς την κακή περσινή αγωνιστική περίοδο του συλλόγου, αλλά και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η Ελλάδα με ta capital controls και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ