Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέλει και το απόλυτο η Εθνική

Η Εθνική μετρά μέχρι σήμερα τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στο Ευρωμπάσκετ, αφού ούτε η Σλοβενία κατάφερε να τη σταματήσει. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη έχει ήδη καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλό της και έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης, πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης…

Ο αποψινός (22:00) αγώνας με την Ολλανδία είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά ουδόλως αδιάφορος. Μία ομάδα του επιπέδου της Ελλάδας δεν… χαρίζει κάστανα και θα προσπαθήσει να κλείσει με άριστα 5/5 το πέρασμά της από το Ζάγκρεμπ, πριν πετάξει (αύριο το πρωί) για τη Λιλ, όπου μία μέρα μετά θ’ αρχίσουν τα νοκ άουτ. 

Η ελληνική ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που ακόμα δεν γνωρίζει τον αντίπαλό της για το Σάββατο, κοιτάζει μόνο το ματς με τους «οράνιε», που είναι καθ’ όλα αξιόμαχοι, όπως μαρτυρά και το γεγονός ότι μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Γεωργίας, έχασαν αλλά πάλεψαν όλα τα παιχνίδια τους. Ο Φώτης Κατσικάρης αναμένεται να διευρύνει το rotation, τόσο για να ξεκουράσει/προφυλάξει τους παίκτες που έχουν τραβήξει περισσότερο κουπί, όσο και για να δώσει την ευκαιρία να βρουν ρυθμό όσοι ακόμα αγωνίζονται λίγο ή ενίοτε καθόλου. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ