Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ η Βουλιαγμένη

H Βουλιαγμένη είναι η πρώτη ομάδα που αρχίζει πρώτη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν. Οι «μπέμπηδες» έμαθαν την Τρίτη (8/9) τους αντιπάλους τους στη β’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Συγκεκριμένα στον Α’ όμιλο που θα φιλοξενήσει η Βουλιαγμένη στην Αθήνα το τριήμερο (18-20 Σεπτεμβρίου) θα αντιμετωπίσει την ιταλική Μπρέσια, την ουγγρική ΟSC και τη γαλλική Μονπελιέ, με στόχο να καταλάβει μια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγεί στα πλέι οφ για είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης

Η Μπρέσια όπως και η Βουλιαγμένη είχαν περάσει απευθείας στο β’ προκριματικό γύρο με την ιταλική ομάδα την περσινή περίοδο να συμμετέχει στον όμιλο του Ολυμπιακού. Το πρώτο ματς στην Ιταλία είχε τελειώσει ισόπαλο (9-9), ενώ στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 8-6.

Η ΟSC από την Ουγγαρία και η γαλλική Μονπελιέ προκρίθηκαν από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Οι Μαγυάροι τερμάτισαν δεύτεροι πίσω από το Ανόβερο στον όμιλο που διοργανώθηκε στην Τιφλίδα, ενώ η Μονπελιέ πέρασε ως τρίτοι από το δικό της όμιλο.

Οι αγώνες του β’ προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν από τις 18 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου και ο όμιλος της Βουλιαγμένης θα φιλοξενηθεί στο Λαιμό.

Oι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα περάσουν στα πλέι οφ κι εκεί σε διπλά παιχνίδια (3 και 17/10) θα διεκδικήσουν την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Οι όμιλοι της β’ προκρατικής φάσης

Group D (Αθήνα)

Μπρέσια (Ιταλία)

Βουλιαγμένη (Ελλάδα)

OSC (Ουγγαρία)

Μονπελιέ (Γαλλία)

Group E (Ανόβερο)

Ζολνόκι (Ουγγαρία)

Κραγκούγιαβετς (Σερβία)

Ανόβερο (Γερμανία)

Μπούντβα (Μαυροβούνιο)

Group F (Ριέκα)

Προμόριε Ριέκα (Κρατία)

Ντούισμπουργκ (Γερμανία)

Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ (Ρωσία)

Μαρσέιγ (Γαλλία)

Group G (Μπούστο Αρσίζιο)

Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Βερόνα (Ιταλία)

Οραντέα (Ρουμανία)

Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ