Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξανά στη FIFA για Πουλίδο η Τίγκρες, που λέει ότι δικαιώθηκε στο CAS!

Άρθρο με τίτλο “το CAS δικαίωσε την Τίγκρες για την περίπτωση του Άλαν Πουλίδο”, ανέβασε στην επίσημη σελίδα της η ομάδα από το Μεξικό. Επισημαίνει πως έλαβε γνώση της τελικής απόφασης του Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου και πως είναι υπέρ της. Μία απόφαση που είχε να κάνει με την προσπάθεια της επίλυσης των διαφορών των δύο πλευρών, που ξεκίνησε από το 2014.

Η Τίγκρες θυμίζει πως οι αρμόδιες Αρχές στο Μεξικό έβγαλαν αποφάσεις υπέρ της και ότι ο Πουλίδο έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως το Ιούνιο του 2016. Ακόμα συμπληρώνει πως ο Πουλίδο έκανε ένα αίτημα για του δοθεί προσωρινή άδεια να παίζει στις 29 Ιανουαρίου, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Στην συνέχεια έκανε το ίδιο αίτημα στην FIFA που έδωσε το ΟΚ για την εγγραφή του στο ρόστερ του Λεβαδειακού.

Η Τίγκρες υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της πως θα προσφύγει πάλι στην FIFA. Θα την ενημερώσει για το περιεχόμενο της απόφασης του CAS, θα ζητήσει την συνδρομή της για να ξεκαθαριστεί το πώς έχει πάρει την άδεια ο παίκτης και αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού, καθώς και την επιστροφή του παίκτη του ποδοσφαιριστή στο Μεξικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ