Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συγγνώμη και αντίo από Κάλας

Μέσω μιας επιστολής του στον ερασιτέχνη ο Αλεξ Κάλας βάζει και επίσημα τέλος στην περίπου οκτάμηνη ενασχόλησή του με τον Άρη.

Ο ομογενής επιχειρηματίας μεταξύ των όσων αναφέρει, ζητάει για πρώτη φορά συγγνώμη για την αποτυχημένη κατάληξη της περσινής χρονιάς από τον κόσμο, αναλαμβάνει πλήρως ο ίδιος την ευθύνη και το σημαντικότερο, διαψεύδει τα σενάρια που τον ήθελαν να κινείται νομικά εναντίον του Α.Σ για τα χρήματα που έβαλε. Αναλυτικά η επισττολή έχει ως εξής: 

“Αξιότιμε Πρόεδρε και Μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Αγαπητοί και Σεβαστοί μου φίλοι.

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να Σας ευχαριστήσω ενθέρμως, για την αγαστή συνεργασία μας, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, στον κοινό μας αγώνα για την ανέλιξη της αγαπημένης μας ποδοσφαιρικής ομάδας, του ΑΡΗ μας. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να δικαιωθούν οι προσπάθειες και ο αγώνας μας, για την ανέλιξη του ΄Αρη μας, στην επόμενη κατηγορία, παρά τις όποιες αγαθές και έντονες προσπάθειές μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Για να λάβει τέλος η έντονη παραπληροφόρηση, η οποία ευκαίρως – ακαίρως εκφράζεται, πολυειδώς και ποικιλοτρόπως και προκαλεί έντονη  σύγχυση, αγωνία και απογοήτευση στους χιλιάδες φιλάθλους και οπαδούς του Συλλόγου μας, Σας δηλώνω εκθύμως, ρητά, κατηγορηματικά και υπεύθυνα τα κάτωθι, προς ενημέρωσή Σας και αντικειμενική ενημέρωση των φιλάθλων του ΑΡΗ μας.

1.- Όπως έχω δηλώσει πολλάκις στο παρελθόν στις κατ΄ ιδίαν συναντήσεις και συνεντεύξεις μας, αλλά και δημοσίως, ποτέ δεν ήτανε στις προθέσεις μου να διεκδικήσω το οτιδήποτε από τον οιονδήποτε στον ΑΡΗ μας.

  Ουδεμία απαίτηση εξέφρασα και εκφράζω, η οποία θα έφερνε σε δυσχερή και δύσκολη θέση τον Σύλλογό μας και το μέλλον Του.

  Αντίθετα, φρονώ και πιστεύω πως πάντοτε ανταποκρίθηκα καίρια και αποφασιστικά, στις αιτήσεις και τις ανάγκες του Α.Σ. ΄Αρης, οπόταν και μου ζητήθηκε για θέματα, πέραν αυτών του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

2.- Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα Μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ, τα οποία με επέλεξαν στην Γ.Σ. του Α.Σ. ΄Αρης, στις 20 Ιουλίου 2015 και με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους επέλεξαν τους συνυποψηφίους μου, ευχαριστώντας τους όλους για την συμμετοχή τους στην δημοκρατική αυτή διαδικασία.

Ευχαριστώ όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΄Αρη μας, ο οποίος στήριξε σε μένα τις ελπίδες του και έδωσε πνοή στις προσπάθειες και το έργο μου.

Θα ήθελα να ευχηθώ εγκάρδια και ολόψυχα, κάθε επιτυχία στον ΑΡΗ μας, για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, η οποία δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση με την τεράστια ιστορία και το ειδικό βάρος του Συλλόγου μας.

Αναλαμβάνω πλήρως και καθολικά την ευθύνη για την αποτυχία της Ομάδας μας και ζητώ συγνώμη από τον κάθε φίλαθλο και οπαδό του ΄Αρη μας, ευχόμενος ολόψυχα καλή συνέχεια και μεγάλες επιτυχίες αντάξιες του μεγέθους και της ιστορίας του.

Εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούνε,  κάτω από καλύτερες συνθήκες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ