Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα δεδομένα για την έδρα στο επερχόμενο Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του τον Πανσερραϊκό μετά τη διακοπή κι από τη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης προέκυψε μία σημαντική αλλαγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το παιχνίδι, που επρόκειτο κανονικά να διεξαχθεί στις Σέρρες (26/11, 17:30), πάει -όπως φαίνεται- για αλλαγή έδρας και θα γίνει τελικά στην Τούμπα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Άρη πρόσφατα.

Από πλευράς ΠΑΟΚ εκφράστηκε η ανησυχία για το πώς θα χωρέσουν οπαδοί των δύο ομάδων στο γήπεδο, δεδομένου ότι θα ήταν ανοιχτά μόνο τα δύο πέταλα, ενώ ο Πανσερραϊκός έχει ήδη ενημερώσει τη Super League 1 και θα γίνει νέα σύσκεψη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Την ίδια στιγμή, αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για την αφαίρεση του σκεπάστρου στις θύρες 2,3 και 4, αλλά εκτός του ότι δεν μπορεί κανείς να προδικάσει πως θα προλάβουν να ολοκληρωθούν, το γήπεδο θα είναι εργοτάξιο και προφανώς, η κατάστασή του δεν θα είναι καθόλου καλή.

Όλα αυτά, την ώρα που την άλλη Κυριακή είναι προγραμματισμένο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” το ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, οπότε αν πράγματι υπάρξει αλλαγή έδρας, το ματς του ΠΑΟΚ με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είναι πιθανό να πάει το Σάββατο 25/11.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ