Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ποιον παίκτη θέλει ο Μίτσελ ενόψει Γενάρη – Αποφασίζει για κοψίματα και προσθήκες – Τραυματίστηκε ο Ρέτσος

Με την εικόνα του Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα τον Κροάτη αμυντικό που διακρίθηκε με την εθνική του ομάδα, αλλά και την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Μίτσελ ρίχνει ματιές στην αγορά για τη θέση του δεξιού μπακ.

Αυτή τη στιγμή βασικός είναι ο Άβιλα, ενώ ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται για εναλλακτική λύση τον Ρέτσο, ο οποίος πάντως τραυματίστηκε στο οικογενειακό φιλικό του Σαββάτου και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, με το ιατρικό τιμ να κάνει λόγω για μία απλή κάκωση στο γόνατο.

Στους ερυθρόλευκους έχει προταθεί για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος θέλει να επιστρέψει, όμως αυτή η περίπτωση δεν δείχνει να προχωράει. Έτσι, ο Μίτσελ έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Νταμιάν Σουάρεθ ενόψει Γενάρη.

Ο 34χρονος Ουρουγουανός ήταν τραυματίας στην αρχή της σεζόν, όμως τώρα επέστρεψε και είναι στη βασική ενδεκάδα της Χετάφε, στην οποία αγωνίζεται από το 2015, έχοντας καταγράψει 252 συμμετοχές. Το προσεχές καλοκαίρι, πάντως, μένει ελεύθερος κι επιβεβαιώνεται από σημερινό δημοσίευμα πως ο προπονητής του Ολυμπιακού εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Τέλος, εντός της εβδομάδας ο Μίτσελ θα αποφασίσει τα «κοψίματα» και τις πιθανές προσθήκες τερματοφύλακα (Πασχαλάκη), στόπερ και χαφ (Κασάμι). Ενδιαφέρον έχει κι η απόφαση για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ υπάρχουν φήμες αποχώρησης και για τον Γκάρι Ροντρίγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ