Μετάβαση στο περιεχόμενο

O Elite Πορτογάλος Ντίας στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1, με την ΚΕΔ να βρίσκει τελικά Elite ρέφερι για το ματς της χρονιάς στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που μπορεί να κρίνει τον τίτλο. 

Ο λόγος για τον γνώριμο Αρτούρ Σοάρες Ντίαζ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Πέδρο Ριμπέιρο και Πάουλο Σοάρες, 4ο τον Ευαγγέλου και στο VAR τους Τιάγκο Μαρτίνς, Φωτόπουλο. 

Στο παρελθόν σφύριξε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 (21/11/20), το ΑΕΚ-Άρης 2-1 (4/3/20) στο Κύπελλο, αλλά και το ΑΕΚ-Βόλφσμπουργκ 2-1 για τα πλέι οφ του Europa League (1/10/20).

Στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη ορίστηκε ο επίσης γνώριμος Αζέρος Αλιγιάρ Αγκάγεφ από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που πριν λίγες μέρες σφύριξε το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ζεϊνέλ Ζεϊνέλοφ και Ακίφ Εμιρέλι, 4ος ο Γκορτσίλας και στο VAR ο Καμάλ Ομουντλού με τον Θ. Μωϋσιάδη. 

Το Ολυμπιακός-Βόλος θα διευθύνει ο Περράκης, με βοηθούς τους Πετρόπουλο, Παπαδάκη. Τέταρτος θα είναι ο Μαλούτας και στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Νικολαΐδης.

Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν την Κυριακή (30/4) στις 8:00 το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ