Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Μιλάει με Λεβερκούζεν για Πογιάνπαλο η ΑΕΚ»!

Πέρα από κεντρικούς αμυντικούς κι εξτρέμ, η ΑΕΚ ψάχνεται στην αγορά και για τον αντι-Ανσαριφάρντ.

Σημερινό δημοσίευμα συνδέει την Ένωση με τον Τζόελ Πογιάνπαλο, ο οποίος ανήκει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τα… έσπασε στην Τουρκία με τη φανέλα της Ρίζεσπορ, στην οποία έπαιξε ως δανεικός, πετυχαίνοντας 16 γκολ σε 33 συμμετοχές!

Ο 27χρονος διεθνής Φινλανδός επιθετικός έχει ύψος 1,86μ. και φαίνεται ότι αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα που εμφανίζεται να τον έχει εγκρίνει, με τους κιτρινόμαυρους να λέγεται πως έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τους ομολόγους τους της Μπάγερ για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις τους.

Γερμανικές πηγές αναφέρουν ότι η ΑΕΚ επιδιώκει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, που έχει προσελκύσει αρκετές ομάδες, αλλά με δεδομένο πως ο Πογιάνπαλο έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τη Λεβερκούζεν, οι δύο ομάδες «έχουν μπει και σε συζητήσεις αναφορικά με ενδεχόμενο αγοράς του».

Πλην της Λεβερκούζεν, ο Πογιάνπαλο έχει να επιδείξει παρουσία και σε άλλες ομάδες της Γερμανίας, όπως η Φορτούνα Ντίσελοντορφ, το Αμβούργο και η Ουνιόν Βερολίνου (δανεικός από τις «ασπιρίνες» και στις τρεις περιπτώσεις), ενώ είναι και διεθνής εδώ και μία δεκαετία με την εθνική ομάδα της χώρας του, μετρώντας 11 γκολ σε 51 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ