Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτήν την 11άδα «έδειξε» ο Κορμπεράν για Ναντ – Τα δύο συστήματα που δοκίμασε

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί με τη Ναντ το βράδυ της Πέμπτης (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2). Ο Κορμπεράν έχει ήδη κάνει τα σχέδιά του για τον αγώνα, κάνοντας διάφορες δοκιμές.

Ο Κορμπεράν έχει κάνει δοκιμές με διάφορα πρόσωπα κυρίως σε 4-3-3 και 4-2-3-1. Το 3-4-3 (ή 3-5-2) μπορεί να υπάρξει ως σκέψη και ενδεχόμενο αλλά επί της ουσίας δεν το έχει δοκιμάσει. Σε σχέση με τις δοκιμές ο Ρέτσος έχει δοκιμαστεί ως δεξί μπακ, στόπερ αλλά και αμυντικό χαφ.

Στις βασικές δοκιμές στο 4-2-3-1 ήταν οι Βατσλίκ στο τέρμα, στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Ρέαμπτσιουκ, Παπέ Σισέ, Μανωλάς και Άβιλα, κέντρο με Κούντε και Ίνμπομ Χουάνγκ και μπροστά τους ο Μπιέλ και άκρα επίθεσης με Μασούρα – Μπόουλερ, ενώ μπροστά ως φορ ήταν ο Ελ Αραμπί (έχει δοκιμαστεί και ο Ουί Τζο Χουάνγκ).

Στο 4-3-3 στο κέντρο ήταν κυρίως οι Μπουχαλάκης, Κούντε και Ίνμπομ Χουάνγκ και τριάδα μπροστά με Μασούρα, Μπιέλ και Ελ Αραμπί. Οι τελικές αποφάσεις του Ισπανού λογικά θα ληθφούν την Πέμπτη, ανήμερα του ματς ενώ ως γνωστόν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εμβιλά και τον τιμωρημένο Ουσεϊνού Μπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ