Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Πάρτι» για την Πόρτο στην Γερμανία

H σούπερ κυνική Πόρτο τιμώρησε όλα τα λάθη της  Λεβερκούζεν και με το θριαμβευτικό 3-0 ανέβηκε στην δεύτερη θέση του ομίλου της!

Οι «δράκοι» προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια, όταν μετά από βολέ του Ντιόγκο Κόστα, ο Γκαλένο κοντρόλαρε υπέροχα, χόρεψε την αντίπαλη άμυνα και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1 (6’). 

Η Λεβερκούζεν είχε την ευκαιρία να μπει ξανά στο ματς, όμως και πάλι τα θαλάσσωσε από την άσπρη βούλα. Αυτή τη φορά την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ντεμπιρμπάι (16’), όμως ο Ντιόγκο Κόστα με νέα εκπληκτική επέμβαση κράτησε το 0-1, στην πιο καθοριστική φάση του ματς.

Το γκολ του Πάτρικ Σικ (37’) που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσα ακυρώθηκε ορθώς λόγω χεριού και στο δεύτερο ημίχρονο, η Πόρτο έστησε ένα μικρό… πάρτι στις αντεπιθέσεις.

Οι Πορτογάλοι κέρδισαν δύο πέναλτι, ο Ταρέμι ευστόχησε και στα δύο (53’, 64’) και η Πόρτο έφυγε με το θριαμβευτικό 0-3, που την φέρνει με 6 βαθμούς μόνη στην δεύτερη θέση του ομίλου, μπροστά από Ατλέτικο Μαδρίτης και Λεβερκούζεν!

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Κοσουνού (69’ Ταπσόμπα), Τα, Χινκαπιέ, Μπάκερ, Ντεμιρμπάι, Αράνγκις, Ντιαμπί (88’ Φοσού-Μενσά), Χάντσον-Οντόι (69’ Χλόζεκ), Αντλί (57’ Παουλίνιο), Σικ.

ΠΟΡΤΟ: Ντιόγκο Κόστα, Ζοάο Μάριο (46’ Εβανίλσον), Καρντόσο, Κάρνο, Ουρίμπε (85’ Φόλια), Οτάβιο, Εουστάκιο (92’ Μαρτίνεθ), Πέπε, Γκαλένο (85’ Μπόρζες), Ταρέμι (92’ Λοάντερ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ