Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σπουδαία κίνηση Σπόραρ για Αϊτόρ – Η αντίδραση στα αποδυτήρια και το μήνυμα του Ισπανού (ΦΩΤΟ)

Ο Σπόραρ ήρθε χθες ως αλλαγή στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και στα τελευταία λεπτά κέρδισε πέναλτι, το οποίο κανονικά θα αναλάμβανε να εκτελέσει ο ίδιος.

Αυτός είναι, άλλωστε, ο εκτελεστής, ενώ σίγουρα ψάχνει και ένα γκολ για να βελτιώσει την ψυχολογία του, μετά από εκείνη την χαμένη ευκαιρία στο εκτός έδρας ματς με την Μπράγκα στα προκριματικά του Champions League.

Ενώ το πέναλτι λοιπόν… προσφερόταν για την επιστροφή του στα γκολ, ο Σλοβένος επιθετικός προτίμησε να αφήσει την εκτέλεση στον Αϊτόρ, που αναζητούσε το πρώτο του τέρμα στη σεζόν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πέρυσι.

Ο Ισπανός εξτρέμ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια, παίκτες και τεχνικό επιτελείο σχολίασαν πολύ θετικά την όμορφη ενέργεια του Σπόραρ.

Από την πλευρά του, ο Αϊτόρ έγραψε σε ανάρτησή του: «Ένα πολύ ξεχωριστό γκολ. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε γιατί η ζωή μάς βάζει σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά πάντα πρέπει να παλεύουμε για να βγούμε από αυτές. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης καθημερινά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ