Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τον ΠΑΟΚ, σε ποιον παίκτη ποντάρει για την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του και το 3-4-3 αλλά και την τετράδα στα μετόπισθεν. Παρότι ξεκάθαρες δοκιμές δεν υπάρχουν η εκτίμηση είναι πως ο Μαρτίνς σκέφτεται έντονα την τριάδα και με τον ΠΑΟΚ.

Με μία ενδεκάδα με Βατσλίκ στο τέρμα, τριάδα στόπερ με τους Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Μπα, άκρα με Λαλά ή Ανδρούτσο και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο με Εμβιλά και Μαντί Καμαρά και τριάδα μπροστά με τους Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Από εκεί και πέρα πάντως και η τετράδα υπάρχει ως ενδεχόμενο ωστόσο σε αυτήν την περίσταση ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρειαστεί παίκτες όπως ο Μπουχαλάκης, που έχουν σημαντικό διάστημα αποχής λόγω τραυματισμού. Εφόσον δηλαδή καταλήξει σε ένα 4-3-3 να έχει κέντρο με Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη.

Άρα και η τετράδα έχει πιθανότητες ως προσέγγιση για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σε σχέση με τον Αγκιμπού Καμαρά που όπως φαίνεται έχει σημαντικές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και ο Πορτογάλος τεχνικός ποντάρει πάνω του. Ο 20χρονος μέσος έχει φέτος 25 ματς με 5 γκολ και 4 ασίστ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ