Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Απόλλωνα και η ορατή πιθανότητα αναβολής του αγώνα

Τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη την Τετάρτη (5/1, 19:30) ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ματς βρίσκεται στον «αέρα», καθώς στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρέθηκαν πέντε παίκτες θετικοί στον κορονοϊό και αν στα επόμενα τεστ που θα γίνουν, βρεθούν από επτά και πάνω κρούσματα, τότε το ματς θα οδηγηθεί σε αναβολή.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους κυανόλευκους και βρίσκεται εν αναμονή των όποιων εξελίξεων. Ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών δεν θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τους Κούντε, Ροντρίγκες, Σισέ, Ονιεκουρού και Αγκιμπού Καμαρά, οι οποίοι απουσιάζουν στο Copa Africa, με τους δύο πρώτους μάλιστα να έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του σέντερ μπακ, επικρατέστερος για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Παπασταθόπουλου, είναι ο Μπα, καθώς ο Μανωλάς δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, ενώ στα άκρα της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Λαλά-Ρέαμπτσιουκ και στο τέρμα ο Βατσλίκ. Αναφορικά με το μεσοεπιθετικό κομμάτι, εκεί δεδομένα θα δούμε τους Εμβιλά-Μπουχαλάκη στα χαφ και τους Μασούρα, Βαλμπουενά κα Βρουσάι πίσω από τον Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ