Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέο σενάριο περί εμπλοκής του Μπέου στον ΠΑΟΚ!

Ο Αχιλλέας Μπέος δίνει συχνά το παρών στη Θεσσαλονίκη, μιας και, όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος, πρόκειται για την αγαπημένη του πόλη, μετά τον Βόλο.

Η χθεσινή παρουσία του, πάντως, δεν έγινε μόνο για… βόλτα. Δημοσίευμα αναφέρει ότι είχε να κάνει με την υπόθεση του Τάσου Δουβίκα.

Νέο ρεπορτάζ αθλητικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο Μπέος βρέθηκε στην Τούμπα και συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Ζήση Βρύζα, αλλά και τον συνεργάτη του τελευταίου, Ντίνο Διαμαντόπουλο, καθώς και ότι συνοδευόταν από τη δικηγόρο του.

Η παρουσία του, όπως τονίζεται, δημιουργεί συνειρμούς μετά και όσα είχε πει ο ίδιος πριν λίγο διάστημα περί πιθανής εμπλοκής του στα του ΠΑΟΚ, παρότι έσπευσε να τα διαψεύσει άμεσα!

Υπάρχουν βέβαια σημαντικά εμπόδια για να ασχοληθεί ενεργά με τον ΠΑΟΚ ο Μπέος και το βασικότερο είναι ότι η ιδιότητά του ως δημάρχου Βόλου και οι υποχρεώσεις που προκύπτουν από αυτή.

«Δεν ξέρουμε αν μπορεί να ξεπεραστεί ο σκόπελος αυτός. Πάντως, το φλερτ ΠΑΟΚ- Μπέου είναι διαρκές και δυνατό», καταλήγει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ