Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ανατροπή-βόμβα στα τηλεοπτικά του Παναθηναϊκού – Με αυτό το κανάλι συζητά ο Αλαφούζος»!

Το εγχείρημα του Παναθηναϊκός TV από τις 20 Ιουλίου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ μέχρι τώρα έχει μεταδώσει όλα τα φιλικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, όπως και τα ματς του βόλεϊ των εφήβων.

Προοπτική είναι να μεταδίδονται και όλοι οι εντός έδρας αγώνες του τριφυλλιού στο ποδοσφαιρικό τμήμα από το Παναθηναϊκός TV.

Η πράσινη ΠΑΕ, για να δημιουργήσει το δικό της κανάλι, δεν συμφώνησε αρχικά με τη Nova σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην τελευταία πρόταση ύψους 5,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως, αυτή την ώρα υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο ανατροπής των δεδομένων, ώστε οι δύο πλευρές να συνεργαστούν!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν έντονες ζυμώσεις και δεν αποκλείεται οι πράσινοι να παραμείνουν τελικά στη Nova, η οποία σε μία τέτοια περίπτωση θα έχει όλες τις ομάδες της Super League 1, αφού στο συνδρομητικό κανάλι οδεύει και ο ΠΑΟΚ.

Μεταξύ της νέας ιδιοκτησίας της Nova και της πλευράς του Γιάννη Αλαφούζου σημειώθηκε, λοιπόν, επικοινωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Στην επικοινωνία που υπήρξε, διαπιστώθηκε διάθεση για συζήτηση, αλλά δεν ειπώθηκαν νούμερα εκατέρωθεν. Βέβαια, η διαπραγμάτευση δεν αρχίζει από το μηδέν. Ο Αλαφούζος είχε απορρίψει τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και είχε αξιώσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, επί τάπητος θα τεθεί ένα «δεδικασμένο». Αν ισχύουν τα 7 εκατομμύρια, που πρόσφερε η Nova στον ΠΑΟΚ, τότε ο Παναθηναϊκός θα απαιτήσει περισσότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ