Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σκουρτόπουλος: «Μεγάλη η δεξαμενή του ελληνικού μπάσκετ»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Εθνικής επί του Ισραήλ αναφέρθηκε στο βάθος του ελληνικού μπάσκετ και την δεξαμενή παικτών που υπάρχει.

Αναλυτικά όσα τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Αυτή τη φορά είχαμε εικόνα, έστω ενός παιχνιδιού. Ετοιμαστήκαμε σωστά. Ήταν θέμα διάθεσης. Κάποια παιδιά θέλουν να ευχαριστούν παραπάνω τη συμμετοχή. Αυτό δημιουργεί προβλήματα. Τα σχήματα ισορρόπησαν. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης και προσήλωσης. Σίγουρα μπορούσαν να το κάνουν. Στην επίθεση μας έφυγε το άγχος του ξεκινήματος. Όλα πήγαν καλά. Ξέραμε την αδυναμία του pick ‘n roll στην άμυνα του Ισραήλ και την “χτυπήσαμε”. Στο τέλος προσφέραμε και θέαμα με τα άλεϊ ουπ. Το πλάνο πήγε καλά», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είτε του αρέσει κάποιου είτε όχι, το ελληνικό μπάσκετ έχει βάθος και θα συνεχίσει να έχει. Μην ξεχνάτε ότι η Εθνική Νέων Ανδρών πήρε το χρυσό μετάλλιο πρόσφατα. Η δεξαμενή είναι πολύ μεγάλη και πολύ αξιόλογη. Δεν είναι μόνο οι δύο μεγάλες ομάδες. Δεν μπορούμε να υποτιμούμε τον αρχηγό της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ. Όλοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Πέρασα μια υπέροχη εβδομάδα μαζί τους. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα. Τα πρόσωπά τους με διαβεβαίωναν ότι κάτι καλό θα γίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ