Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σενάρια για Τζίτζι, Βιετέσκα, Ζάχαβι και Δουβίκα στον Ολυμπιακό – Τι «παίζει» με Τικίνιο και Χασάν

Δύο ονόματα κεντρικών αμυντικών έρχονται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με το γαλλικό «RMC Sport», ο Ολυμπιακός μαζί με τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Φούλαμ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 30χρονο στόπερ της Τορίνο, Κόφι Τζίτζι. Ο Ιβοριανός μετράει φέτος 23 συμμετοχές στη Serie Α, ενώ στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από Ναντ και Κροτόνε.

Ακόμη, δημοσίευμα στην Πολωνία εμπλέκει τους Πειραιώτες με τον Ματέους Βιετέσκα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 25χρονος Πολωνός κεντρικός αμυντικός (28 συμ./4 γκολ φέτος) δύσκολα θα μείνει στη Λέγκια Βαρσοβίας κι ο Ολυμπιακός μαζί με ομάδες από τις ΗΠΑ έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Από την πλευρά τους, ολλανδικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει στα υπόψιν του τον Εράν Ζάχαβι και είναι πιθανό να προχωρήσει σε επαφές με την πλευρά του.

Ο 34χρονος Ισραηλινός επιθετικός έχει δηλώσει ότι θα φύγει από την Αϊντχόφεν και υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βραζιλία (Μποταφόγκο) και κάποιες άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Την ώρα που αναθερμαίνεται το θέμα του Ζάχαβι, υπάρχει το ερωτηματικό τι θα γίνει με τον Τικίνιο Σοάρες, για τον οποίο στην Πορτογαλία λέγεται πως μπορεί να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους, με τις φήμες για τη Φενέρμπαχτσε να έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

Υπάρχει, βέβαια, και το σενάριο με την επιστροφή του Αχμέντ Χασάν που αγωνίζεται ως δανεικός στην Κόνιασπορ κι ενδεχομένως να μπει στην εξίσωση για το πλάνο που αφορά τον επιθετικό στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς.

Τέλος, σημερινό δημοσίευμα του ελληνικού Τύπου βάζει στο «κόλπο» και τον 22χρονο διεθνή Έλληνα φορ της Ουτρέχτης, Τάσο Δουβίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ