Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Την… κάνει από τον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί για την τελευταία δυνατή αρπαχτή»!

Μέχρι να γίνει η ρεβάνς με την Αταλάντα δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα. Πλέον, όμως, η υπόθεση Ελ Αραμπί μπορεί να προχωρήσει.

Η πρόθεση που υπάρχει στο λιμάνι είναι άμεσα να πέσουν «γέφυρες» προς την πλευρά του παίκτη. Να τα ξαναβάλουν κάτω και να βρεθεί η χρυσή τομή για την ανανέωση.

Ποια είναι, όμως, τα δεδομένα αυτή τη στιγμή; Μπορεί να έχουμε αίσιο τέλος;

O Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι… ζαλισμένος από τα εκατομμύρια των Καταριανών. Του δίνουν κλειστό διετές, με πάνω από 6 εκατ. ευρώ συνολικές αποδοχές. Δηλαδή, παίρνει αυτό που ζητάει, το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του, καθώς μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή 35 ετών.

Ο Ολυμπιακός δεν προσφέρει κλειστό διετές λόγω ηλικίας, ούτε φυσικά τα χρήματα των Καταριανών. Μπορεί να δώσει, όμως, 1+1 και ένα καλό συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα (κοντά στο 1 εκατ. ευρώ). Όπως καταλαβαίνετε, η διαφορά είναι τεράστια και μένει να δούμε τι θα κάνει ο Μαροκινός. Αν, δηλαδή, θέλει να παίζει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και Ευρώπη με τον Ολυμπιακό ή στην ηλικία που είναι προτιμάει μόνο τα χρήματα.

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει, πάντως, πως ό,τι και πρόταση να του κάνει ο Ολυμπιακός, ο Ελ Αραμπί αυτή τη στιγμή συγκλίνει προς το να κάνει την τελευταία δυνατή «αρπαχτή» πριν αποσυρθεί! Άλλωστε, μιλάμε για έναν παίκτη που έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν έκανε την καριέρα που μπορούσε, προτιμώντας τα καλά συμβόλαια από την εξέλιξή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ