Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξεκαθαρίζει για Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό – Τι «παίζει» με Σολδάνο

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, λόγω σύγκρουσης που είχε με τον Ανέστη κατά τη διάρκεια του ματς.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν εκφράζουν κάποια ανησυχία για την κατάστασή του, όμως θα υπάρξει επανεξέταση από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου για κάθε ενδεχόμενο.

Έτσι ο πολύπειρος στράικερ αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκτός κι αν τα αποτελέσματα δείξουν κάτι διαφορετικό…

Παράλληλα, στην Ελλάδα αναμένεται σήμερα και ο Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που είχε απομείνει για να επιστρέψει από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Σισέ θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρντίς, καθώς έρχονται τα σημαντικά ματς με την ΑΕΚ και την Αταλάντα. Ο παίκτης θα ενσωματωθεί από αύριο στο ομαδικό πρόγραμμα, αν και έχει δύο μήνες που λείπει από τις υποχρεώσεις των πρωταθλητών.

Τέλος, στην Αργεντινή ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Φουενλαμπράδα.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει παίξει σε 16 ματς, έχοντας και ένα γκολ, όμως δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στην ισπανική ομάδα, η οποία φέρεται πως επιθυμεί να «σπάσει» τη συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Από τη δική τους μεριά οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως δεν έχουν πρόβλημα με αυτή την εξέλιξη, καθώς ο 27χρονος είναι περιζήτητος στην πατρίδα του και όπως αναφέρουν τα Μέσα εκεί, υπάρχει ενδιαφέρον από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα για την απόκτησή του.

Αυτό που μένει είναι να καταθέσει επίσημη πρόταση δανεισμού για τον 27χρονο άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2023…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ