Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού που διεκδικούν θέση βασικού με Ιωνικό

Η Νίκαια, όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Ιωνικό, είναι ο επόμενος σταθμός στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1 (17:15, Cosmote Sport 2).

Ο Μαρτίνς δεν αναμένεται να κάνει τρομερές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, πλην όμως τέσσερις παίκτες χτυπούν την… πόρτα της 11άδας.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού – όπως προκύπτει – θα παίξει ξανά με τέσσερις στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναιτωλικό την περασμένη Τετάρτη είχε αγωνιστεί με το σχήμα 4-2-3-1. Ο Βατσλίκ ήταν κάτω από τα γκολπόστ. Η άμυνα από δεξιά προς αριστερά απαρτιζόταν από Λαλά, Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ. Οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά ήταν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Στο δεξί φτερό ξεκίνησε ο Βαλμπουενά, ο Ροντρίγκες ήταν στο αριστερό και ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Δεν θα πρέπει να περιμένουμε λοιπόν πολύ μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τους παραπάνω 11 για το Ιωνικός – Ολυμπιακός. Ουσιαστικά είναι οι Ανδρούτσος, Μασούρας, Μαντί Καμαρά και Τικίνιο που διεκδικούν θέση για το αρχικό σχήμα. Εξ αυτών ενδεχομένως να παίξει ο Ανδρούτσος για να προφυλαχθεί ο Λαλά και μετά θα φανεί για τους άλλους. Πλην της θέσης του δεξιού μπακ το δίλημμα θα είναι Μπουχαλάκης ή Μ. Καμαρά, Βαλμπουενά ή Μασούρας και Τικίνιο ή Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ