Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επικίνδυνη έξοδος στον Βόλο για Ολυμπιακό – Δίνει «ανάσες» ο Μαρτίνς

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου η τοπική ομάδα υποδέχεται το απόγευμα (17:15) τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 28 πόντους και μια νίκη, θα τους έφερνε σε θέση ελπίδας για συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό ο Βόλος στη θεσσαλική πόλη, αφού οι Ρίνερ και Ορός δεν πρόλαβαν να αποθεραπευτούν κι έμειναν εκτός της 20μελούς αποστολής που ανακοίνωσε ο Κώστας Μπράτσος, όπως και ο τιμωρημένος Μπαριέντος.

Από την άλλη, οι Πειραιώτες παραμένουν πρώτοι και στο +9 από τον ΠΑΟΚ κι αναζητούν ένα τρίποντο που ενδέχεται να τους αυξήσει τη διαφορά, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά έχει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λίγες ώρες αργότερα (19:30).

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει «ανάσες» σε ορισμένους παίκτες του, ενώ δεν υπολογίζει στους Μανωλά, Ροντρίγκες, Λόπες, Κούντε, Ανδρούτσο, Κανέ και Σουρλή. Αντιθέτως, μέσα είναι οι Φαντιγκά και Κίτσος

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φεράρι – Τσοκάνης, Μπαρτόλο – Φερνάντες, Κορέα, Ρεγκατέν – Φαν Βέερτ.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ – Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ –  Εμβιλά, Μ. Καμαρά – Μασούρας, Καρβάλιο, Α. Καμαρά – Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ