Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Στόπερ από τη λίστα του Ολυμπιακού κοιτάζει η ΑΕΚ»

Για τον Αχμέτ Τούμπα, που κατά το παρελθόν έχει γραφτεί πως είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, φέρεται να ενδιαφέρεται η ΑΕΚ.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και ο διεθνής Αλγερινός στόπερ της Βάαλβαϊκ, όπως γράφεται σε ΜΜΕ του εξωτερικού, κυκλοφορεί στις ατζέντες διάφορων ομάδων. Μεταξύ αυτών φαίνεται πως είναι και η Ένωση.

Ο 24χρονος άσος θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του ολλανδικού πρωταθλήματος και κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα της χώρας του στις 29 Μαρτίου. Σκόραρε, μάλιστα, το τέρμα της Αλγερίας στην ήττα με 2-1 από το Καμερούν.

Το δημοσίευμα για τον Αχμέτ Τούμπα:

«Θεωρούμενος ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ο Αχμέτ Τούμπα θα μπορούσε να αποχωρήσει από τη Βάαλβαϊκ αυτό το καλοκαίρι.

Ενώ αρνήθηκε να φύγει τον περασμένο χειμώνα, προτιμώντας να τελειώσει τη σεζόν με τον σύλλογό του, ο Αλγερινός διεθνής έχει φλερτάρει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το Foot Mercato, η ΑΕΚ, η Μπενφίκα, η Μπέτις και η Λεβερκούζεν έχουν εξετάσει το προφίλ του.

Ο 24χρονος κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Αλγερίας κατά την τελευταία συγκέντρωση των Fennecs για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Σκόραρε, μάλιστα, το γκολ της Αλγερίας κόντρα στο Καμερούν στη ρεβάνς που έχασαν από τους πράσινους (1-2).

Η μεταγραφική περίοδος, λοιπόν, θα είναι ζωηρή για τον Τούμπα σε λίγες εβδομάδες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ