Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για την ανατροπή ο Ολυμπιακός, για την έκπληξη ο Παναιτωλικός – Τα πάνω-κάτω από Μαρτίνς στην ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα (18:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του Αγρινίου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωρά σε αρκετές αλλαγές στη βασική σύνθεση των πρωταθλητών.

Ο Πορτογάλος έχει αφήσει εκτός αποστολής τους Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Αγκιμπού Καμαρά και Βαλμπουενά. Έτσι, αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα με αναπληρωματικούς και παίκτες από τη β’ ομάδα.

Τις τελευταίες μέρες, πάντως, έκανε πολλές δοκιμές στο Ρέντη. Μέχρι και σχήμα με τον Βρουσάι σε ρόλο δεξιού μπακ δοκίμασε, ώστε ο Ανδρούτσος να μετακινηθεί στον άξονα.

Είναι προφανές ότι στα χαφ, με τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη εκτός αποστολής και τον Μαντί Καμαρά να προορίζεται για τον πάγκο, είναι ο γρίφος. Σουρλής, Κανέ, Φαντιγκά και Καρβάλιο διεκδικούν τις τρεις θέσεις, ενώ στις πτέρυγες όλα δείχνουν Βρουσάι και Ονιεκουρού.

Στην επίθεση τώρα, ο Μαρτίνς αναμένεται να συνεχίσει το ροτέισον ανάμεσα σε Τικίνιο και Ελ Αραμπί, με τον τελευταίο να έχει το προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα, στην άμυνα ο Ανδρούτσος μάλλον δεν θα παίξει στα χαφ και θα είναι ο βασικός δεξιός μπακ, ο Κίτσος αναμένεται να αγωνιστεί στα αριστερά και στόπερ θα παίξουν οι Μπα-Παπαδόπουλος.

Τέλος, στο τέρμα είναι ανοιχτό ακόμη το ποιος θα κάτσει. Μέχρι στιγμής ο Κρίστινσον έχει παίξει και στα τρία ματς Κυπέλλου, αλλά η αίσθηση στου Ρέντη δίνει αυξημένες πιθανότητες στον Τζολάκη.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να διαφυλάξει το προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι και να φτάσει σε μια μεγάλη έκπληξη.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Μελίσσας, Αποστολάκης, Κορνέλιους, Λιάβας, Βαρόνε, Ντίας και Βέργος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ