Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Γκέλα» στο Μπόχουμ για την Λεβερκούζεν

Η Μπόχουμ και ηΛεβερκούζεν αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga, με τον  Κώστα Σταφυλίδη να αγωνίζεται σε ολόκληρη την διάρκεια του. 

Αποτέλεσμα που διατήρησε την πρώτη στα μεσαία πατώματα του βαθμολογικού πίνακα και την δεύτερη στην τρίτη θέση, με +4 από την τέταρτη Λειψία,  αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, κοιτάζοντας πρωτίστως να διασφαλίσουν το «μηδέν» στα μετόπισθεν.

Οι «ασπιρίνες» μάλιστα έχασαν στο ημίωρο τον Τα, με τραυματισμό.Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία, στο 42’, με το δυνατό σουτ του Ντανίλο Σοάρες από τα 20 μέτρα να σταματάει στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, ενώ η Λεβερκούζεν είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Παουλίνιο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Λέβεν, στο 64’.

Ωστόσο, ο Ντιαμπί που ανέλαβε στο αμέσως επόμενο λεπτό την εκτέλεσή του… γλίστρησε, κάνοντας διπλή επαφή με την μπάλα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Τσβάιερ να μην μετρήσει το γκολ και το 0-0 να διατηρηθεί!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ