Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Δάκρυσε στην επιστροφή του ο Ελαμπντελαουί: «Σαν να ξεκίνησα το ποδόσφαιρο για δεύτερη φορά»

Έκλαψε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στην επιστροφή του.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ της Γαλατά αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός μετά από τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε και αγωνίστηκε για 90 λεπτά, φορώντας ειδικά γυαλιά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Γκεζτεπέ με τη Γαλατασαράι (2-3) δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και δάκρυσε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Προφανώς πέρασα δύσκολες στιγμές. Ήταν ένας σκληρός τραυματισμός. Πάλεψα πολύ. Το να επιστρέψω στο γήπεδο ήταν σαν να έκανα το αγαπημένο μου πράγμα.

Με έκανε να νιώσω ότι έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα για δεύτερη φορά, σαν να ξεκινούσα το ποδόσφαιρο για δεύτερη φορά. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή τη διαδικασία.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τον μάνατζέρ μου, τον δάσκαλο Φατίχ, όλους τους υπαλλήλους της Γαλατασαράι, τον προπονητή μας, Ντομενέκ Τορέντ, τον πρόεδρό μας, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας που πάντα με στήριζαν.

Όλη η Τουρκία με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό που πέρασα. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή βραδιά για μένα. Το να πάρουμε επίσης τους τρεις βαθμούς στην πρώτη μου εμφάνιση στο γήπεδο μετά από πολύ καιρό, ήταν κάτι που με έκανε ευτυχισμένο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ