Μετάβαση στο περιεχόμενο

LEN Euro Cup: Μία νίκη μακριά από τους ομίλους ο Παναθηναϊκός

Μία… ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του LEN Euro Cup βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν 11-4 της ιταλικής Ντε Άκερ Μπολόνια για την 3η αγωνιστική του 6ου προκριματικού ομίλου που διεξάγεται στο Εζ-Αν-Προβάνς της Γαλλίας.

Με αυτόν τον τρόπο, το συγκρότημα του Δημήτρη Μάζη έκανε το 2/2 και χρειάζεται πλέον μία νίκη στα δύο εναπομείναντα ματς για να εξασφαλίσει οριστικά το «εισιτήριο» στη διοργάνωση. Μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να το καταφέρει από σήμερα το απόγευμα (28/09, 19:00), με επικράτηση απέναντι στην οικοδέσποινα Πεΐ Ντ’ε, καθώς οι πράσινοι έχουν διπλή αγωνιστική ημέρα.

Το μεγάλο ατού του Παναθηναϊκού ήταν και πάλι η άμυνα, με πρωταγωνιστή τον Ντιμίτριε Ριστίσεβιτς κάτω από τα δοκάρια. Η ιταλική ομάδα χρειάστηκε σχεδόν 15 λεπτά για να πετύχει το πρώτο της γκολ και στο μεταξύ το τριφύλλι είχε ξεφύγει με 6-0, με αποτέλεσμα να μην απειληθεί καθόλου στη διάρκεια του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Ντε Άκερ): 0-3, 1-4, 2-3, 1-1

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Ριστίσεβιτς, Πορτοκάλης, Νικολαϊδης, Παπανικολάου 3, Γεωργαράς, Αλβέρτης 2, Κουρούβανης, Σγουρίδης 3, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 2, Αγκόρτσας 1, Ράσοβιτς, Ασβέστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ