Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Πρώτη» για Εθνική ενόψει Μουντομπάσκετ, στα γαλανόλευκα ο Γουόκαπ (ΦΩΤΟ)

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη η Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας με φόντο τη δύσκολη αποστολή στις Φιλιππίνες για το Μουντομπάσκετ 2023 (25 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου).

Σε αυτή την προπόνηση ο Τόμας Γουόκαπ φόρεσε για πρώτη φορά τα γαλανόλευκα, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου επέστρεψε στη… μπασκετική δράση, όπως αναμενόταν.

Μάλιστα, ο αρχηγός της «επίσημης αγαπημένης», Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στους συμπαίκτες του για το «ταξίδι» που αρχίζει για την εθνική ομάδα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο απουσίαζαν από την πρώτη προπόνηση, καθώς αναμένεται να ενταχθούν σε δεύτερο χρόνο, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν στο ΟΑΚΑ, όμως δεν ακολούθησε το πρόγραμμα του κόουτς Ιτούδη. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον ώμο, όμως αναμένεται να είναι διαθέσιμος στις τελικές επιλογές για τις Φιλιππίνες.

Αναλυτικά οι παίκτες που ήταν παρόντες στη σημερινή πρώτη προπόνηση: Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Νίκος Χουγκάζ, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Τόμας Γουόκαπ, Βαγγέλης Ζούγρης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής

Ο Γουόκαπ στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας

Ο Μήτογλου με τον Λαρεντζάκη στην προπόνηση της Εθνικής

Ο Παπαπέτρου λόγω ενός προβλήματος αναμένεται να μπει τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών στο ΟΑΚΑ

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών στο ΟΑΚΑ

2023 /      (  / EUROKINISSI)

Ο Ιτούδης με τον Βασίλη Τολιόπουλο στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ