Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Βασίλης Σπανούλης έριξε τίτλους τέλους με το Περιστέρι

Μετά από δύο χρόνια στον πάγκο του Περιστερίου, ομάδα που αποτέλεσε την πρώτη του επαγγελματική ομάδα ως προπονητής, ο  Βασίλης Σπανούλης  αποχωρεί από τον σύλλογο, ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας του με τους Πρίγκηπες της Δυτικής Όχθης.

Σε αυτά τα δύο χρόνια έφτασε μια ανάσα από την κορυφή του Basketball Champions League  έκανε σπουδαίες πορείες συνολικά στη διοργάνωση, ενώ, εντός των συνόρων, καθιέρωσε την ομάδα του στην τρίτη θέση της  Basket League δύο σερί χρονιές.

Πλέον ο Βασίλης Σπανούλης  επικεντρώνεται στην Εθνική ομάδα, της οποίας διατελεί ομοσπονδιακός προπονητής, ενώ για την συνέχεια της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο θα αποφασίσει, όπως όλα δείχνουν, αρκετά μετά.

«Είχαμε μια κουβέντα. Δυστυχώς η διοίκηση δεν θέλει να προχωρήσει σε αυτό το πλάνο που έχουμε. Είναι σεβαστό. Ευχαρίστησα τον κύριο Κώτση για αυτά τα δύο χρόνια και τη συνθήκες που μου παρείχε σε αυτή την διαδρομή. Είναι ένας παράγοντας που είναι πολλά χρόνια στο Περιστέρι. Δεν μπορεί κανείς να πει πόσα λεφτά θα βάλει ο καθένας. Σε κανενός την τσέπη δεν μπορεί να πει κάποιος άλλος τι να κάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σπανούλης. .

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ