Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Σκούπα» Τερίμ στον Παναθηναϊκό - «Βαρβάτα» ονόματα στη «μαύρη» λίστα!

«Σκούπα» Τερίμ στον Παναθηναϊκό - «Βαρβάτα» ονόματα στη «μαύρη» λίστα!

Στην εποχή του Φατίχ Τερίμ βρίσκεται και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός, αφού ο Τούρκος προπονητής ήρθε στην Ελλάδα και έπιασε αμέσως δουλειά στους πράσινους.

Η νέα εποχή στο τριφύλλι θα συνδυαστεί -εκτός από μεταγραφές- και με αποχωρήσεις παικτών από το Κορωπί, καθώς διοίκηση και προπονητής έχουν ήδη αποφασίζει πως χρειάζονται αλλαγές στο ρόστερ.

Σημερινό δημοσίευμα, μάλιστα, κάνει ήδη αναφορά στη «μαύρη» λίστα του Τούρκου τεχνικού.

Πάμε να δούμε όσα αναφέρονται…

ΚΛΕΪΝΧΕΪΣΛΕΡ: Έχει «τελειώσει». Χωρίς κάποια άλλη αιτιολόγηση. Ήδη, άλλωστε, εμφανίζεται να βρίσκεται στο Σπλιτ για λογαριασμό της Χάιντουκ.

ΤΣΟΚΑΪ: Θα φύγει με τη μορφή δανεισμού. Είχε αποφασιστεί από πριν, την εποχή του Γιοβάνοβιτς, είναι δεδομένο ότι θα φύγει και στη νέα συνθήκη.

ΠΕΡΕΘ: Ένας από τους λόγους που το περιβάλλον του Αλαφούζου γκρίνιαζε για τον Γιοβάνοβιτς και θεωρούσε ότι έχει ταβάνι ήταν ο Ισπανός χαφ. Ακόμα κι αν δεν φύγει τώρα, θα το κάνει το προσεχές καλοκαίρι κι ας είχε υπογράψει πέρσι τέτοια εποχή συμβόλαιο μέχρι το 2025.

ΜΠΕΡΝΑΡ: Δεν έπαιξε ποτέ κάτω από 7, με περιορισμένη ταχύτητα σε σχέση με τον… δαίμονα που είχαμε γνωρίσει όταν έπαιζε στη Βραζιλία και παίρνει 2+ εκατ. ευρώ. Πολύ χρήσιμος, αλλά είναι πολλά τα λεφτά για αυτά που προσφέρει. Υπάρχουν διάφορες ομάδες από την πατρίδα του που τον θέλουν και λογικά θα χαιρετίσει.

ΒΕΡΜΠΙΤΣ: Χαρακτηριστική περίπτωση που έμενε στην ομάδα για να μη διαταράξει το κλίμα της ο Γιοβάνοβιτς. Δύσκολα θα συνεχίσει με τον Τερίμ.

ΣΠΟΡΑΡ: Έχει συμβόλαιο δυσανάλογο της παρουσίας του και υπήρχε μουρμούρα από την εποχή του Γιοβάνοβιτς. Για να τη γλιτώσει θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να μην βρει επιθετικό, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα πάει πιο πίσω στην ιεραρχία.