Μετάβαση στο περιεχόμενο

Να… ξορκίσει τον «κακό του δαίμονα» ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από την Μπαρτσελόνα και να πάρει τη νίκη στο ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (21:00 Novasports 4).

Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν κοντά στη νίκη στο ματς με τους Καταλανούς, το οποίο έχασαν για ένα σουτ, όμως πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τους Λιθουανούς στο ΣΕΦ, όπου θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και τους ζήτησε να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να αποφύγουν τα λάθη του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, έτσι ώστε να φτάσουν στην τρίτη φετινή τους νίκη σε τέσσερα ματς.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα προερχόμενοι από τρεις ήττες και χωρίς τον Ζοφρέ Λοβέρν στην αποστολή τους. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 27 φορές κατά το παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να μετράει 13 νίκες, έναντι 14 των Λιθουανών.

Από το 2018 και μετά οι Λιθουανοί μετρούν τέσσερα διπλά στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να έχει να πανηγυρίσει νίκη στο Κάουνας από το 2016, με τη Ζάλγκιρις να έχει εξελιχθεί σε… κακό δαίμονα, ενώ πάντα όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, γίνεται επικίνδυνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ