Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-1, ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 1-1 (τελικά)

89′: ΓΚΟΛ ο Βόλος. Ο Ασεχνούν ταλαιπώρησε ξανά την άμυνα του ΠΑΣ και έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Μωραΐτη να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά μετά από κίνησή του στο δεύτερο δοκάρι.

71′: Ο Ασεχνούν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από λάθος του Αθανασίου, αλλά η μπάλα είχε βγει εκτός τελικής γραμμής πριν την προλάβει ο παίκτης του Βόλου.

68′: ΓΚΟΛ ο Αστέρας.  Σκόρερ ο Μουνάφο, ο οποίος πριν από λίγο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

67′: Διπλή αλλαγή για τον Βόλο, Άλχο και Ασεχνούν αντικατέστησαν Μύγα και Μπερτόγλιο.

60′: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, μετά από μία ακόμα εξαιρετική αντεπίθεση, ο Μύγας έκοψε με τάκλιν τη σέντρα του Ροσέρο, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κόντε δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πολύ πλεονεκτική θέση.

56′: ΓΚΟΛ ο ΠΑΣ. Μετά από μια εξαιρετική αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Ροσέρο έκανε μία ακόμα κούρσα από τα δεξιά και σέντραρε για τον Τζίμα, ο οποίος άνοιξε το σκορ με προβολή.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. 

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και στους δύο αγώνες. 

23′: Αλλαγή για τον Βόλο, ο Ράσιτς αντικατέστησε τον τραυματία Ασλανίδη.

9′: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Ροσέρο έκανε την κούρσα από τα δεξιά και το γύρισμα για τον Κύρκο, εκείνος πάσαρε για τον Κόντε, αλλά ο Ισπανός επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει με τακουνάκι προ κενής εστίας.

7′: Ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης, στην αντεπίθεση αυτήν την φορά, ωστόσο το γύρισμα του Παλάσιος δεν ήταν πετυχημένο.

Άρχισαν οι δύο αγώνες. 

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ – Βόλος στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των playouts της Super League.

Οι ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Λύρατζης, Ατιένθα, Γκρόζντανιτς, Άλβαρες – Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι – Ζουγλής, Παλάσιος, Μπαρτόλο – Μάντζης.by www.sport-fm.gr

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Τσιντώτας – Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου – Έντερ, Κούεν, Καραμάνης – Βαλένσια, Βέργος, Τζοβάρας.

Στα Γιάννινα οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γεωργουλόπουλος, 4-2-3-1): Αθανασόπουλος – Πανάγου, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Κιάκος – Τζίνο, Λιάσος – Ροσέρο, Κύρκος, Τζίμας – Κόντε

Βόλος (Κόντης, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Κίτσος – Τσοκάνης, Μύγας – Μπαριέντος, Μπερτόγλιο, Κόμπα – Μωραΐτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ