Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπαίνουν στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ Σάκχοφ και Ενομπακάρε – Αυτός ο παίκτης «κόβεται»

Την περασμένη Παρασκευή η ΑΕΚ είχε στείλει στην UEFA τη λίστα με τα ονόματα των παικτών για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης απέναντι στη Σεντ Γκάλεν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Σε αυτήν είχε μείνει κενή μία θέση για τον Γεβγκέν Σάκχοφ, ο οποίος θα δηλωθεί ενόψει της αναμέτρησης με την ελβετική ομάδα καθώς η «Ένωση» έχει δικαίωμα να κάνει αλλαγές μέχρι την παραμονή της αναμέτρησης.

Στην ανανεωμένη λίστα που θα δώσει η ΑΕΚ στην UEFA, ο Ντανιέλε Βέρντε θα μείνει εκτός καθώς υπάρχει νέα διαπραγμάτευση με τη Σπέτσια, της οποίας η αρχική πρόταση είχε απορριφθεί από την πλευρά της «Ένωσης». Ο Ιταλός εξτρέμ είχε μείνει εκτός αποστολής από το ματς με τον Παναιτωλικό λόγω του ανοικτού θέματος της μεταγραφής του και όπως είναι λογικό δεν θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Μάσιμο Καρέρα για τη Σεντ Γκάλεν.

Τη θέση του Βέρντε στη λίστα για την αναμέτρηση στην Ελβετία θα πάρει ο Μπράιτ Ενομπακάρε, ο οποίος αρχικά δεν είχε δηλωθεί. Η ΑΕΚ θα δηλώσει τις αλλαγές στην UEFA αύριο και θα περιμένει απλά την τυπική έγκριση από τη Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ