Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με στόχο να γράψει ιστορία ο Ολυμπιακός…

Πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για τον αγώνα Γουλβς – Ολυμπιακός

Πέρασαν περίπου πέντε μήνες από τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουλβς για το Europa League (1-1). Οι πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις για την μεγάλη ρεβάνς  στο «Μολινό» και θέλουν να γράψουν ιστορία. Να πάρουν, δηλαδή, την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Το έργο του Ολυμπιακού δεν θα είναι καθόλου εύκολο, ειδικά μετά τον τραυματισμό του βασικού του τερματοφύλακα, του Πορτογάλου Σα. Πηγαίνει ως το αουτσάιντερ στην Αγγλία και χρειάζεται να κάνει ακόμα μία υπέρβαση, όπως και με την Αρσεναλ στους «32» του Europa League.

Η απλή πρόκριση για την ελληνική ομάδα δίνει 2,90, ενώ της Γουλβς προσφέρεται στο 1,31. Το διπλό του Ολυμπιακού φτάνει στο 4,50. Θυμίζουμε πως στο «Εμιρεϊτς» με αντίπαλο την Άρσεναλ πήρε τη νίκη στην κανονική διάρκεια (0-1) και την πρόκριση στην παράταση (1-2). Πιθανό το σενάριο και της ισοπαλίας, στον αγώνα με την Γουλβς με το «Χ» να βρίσκεται στο 3,30.

Στα φετινά εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού, μόνο στο Μόναχο δεν κατάφερε να σκοράρει. Τόσο στο Λονδίνο (με Αρσεναλ και Τότεναμ) όσο και στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό, βρήκε δίχτυα. Σε όλα αυτά τα ματς, παράλληλα, επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.

Στο Πάμε Στοίχημα μπορείτε να κάνετε… παιχνίδι, τόσο με τις κάρτες όσο και με τα κόρνερ. Θα βρείτε αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε αυτές τις δύο κατηγορίες, όπως Under/Over ομάδας, νικητής κόρνερ / κάρτες, διπλή ευκαιρία, χάντικαπ κ.α. Ακόμα, υπάρχουν διάφορες επιλογές ειδικών στοιχημάτων από το ποιος θα σημειώσει το πρώτο γκολ έως το πόσα πέναλτι θα δοθούν στην αναμέτρηση.  

Για τον αγώνα του Ολυμπιακού, από το Πάμε Στοίχημα προσφέρεται και το «2-0 & Έληξε». Ο παίκτης, δηλαδή, έχει την ευκαιρία να κερδίσει το στοίχημά του εάν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταρε, ακόμα και αν το σκορ διαφοροποιηθεί στη συνέχεια.

Στον αγώνα Γουλβς – Ολυμπιακός και σε όλα τα παιχνίδια του Europa League προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ οι προωθητικές ενέργειες «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Boost Νίκης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ