Μετάβαση στο περιεχόμενο

BINTEO: Σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουνάιτεντ με σούπερ Μαρσιάλ!

Σε… παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το υποτιθέμενο «ευρωπαϊκό» ντέρμπι απέναντι στην Σέφιλντ, την οποία νίκησε με 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν ο Αντονί Μαρσιάλ που πέτυχε χατ-τρικ και έγινε ο πρώτος παίκτης τους που το κάνει από την σεζόν 2013-14.

Ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 7’ και “καθάρισε” ουσιαστικά το ματς με νέο γκολ στο 44’. Η Γιουνάιτεντ πέτυχε το τρίτο της γκολ με τον Μαρσιάλ στο 74’ και πλέον απέχει δύο βαθμούς από την Τσέλσι. 

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Γουλβς επικράτησε με 1-0 της Μπόρνμουθ και συνεχίζει να διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδο της στην Ευρώπη. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 60’ ο Ραούλ Χιμένες με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τραορέ. 

Η Νιουκάστλ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Άστον Βίλα και δεν κατάφερε να πετύχει την δεύτερη σερί νίκη της. Στο 68’ ο Γκέιλ, ο οποίος μόλις είχε μπει στο ματς, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Όμως οι “χωριάτες” ισοφάρισαν με την κεφαλιά  του Αχμέντ Ελ Μοχαμαντί στο 83’.   Τέλος η Έβερτον επικράτησε με 1-0 της Νόργουιτς εκτός έδρας χάρη στο γκολ του Κιν στο 55’. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ