Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Θα παλέψουμε με τον Ολυμπιακό”

Με έξι γκολ στην Σούπερ Λίγκα, τα περισσότερα από αυτά μάλιστα καθοριστικά, ο Τζερόνιμο Μπαράλες έχει βάλει το τρένο της Λαμίας στις ράγες της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Αργεντινός φορ σε συνέντευξή του στην “Real News” αναφέρθηκε στα… επιτεύγματά του, αλλά και για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου της ομάδας της Φθιώτιδας με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Τετάρτη. 

“Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά νομίζω ότι βαδίζουμε σωστά και στο τέλος θα δικαιωθούμε για την προσπάθειά μας” τονίζει ο Λατίνος επιθετικός που πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 32 του χρόνια. “Από την πλευρά μου δουλεύω σκληρά και χαίρομαι που καταφέρνω να βοηθώ τη Λαμία στις επιδιώξεις της. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, οικογενειακό θα το χαρακτήριζα και ο προπονητής μας πετυχαίνει να παίρνει από όλους το 100%. Συνεχίζουμε δυνατά και ελπίζουμε στο καλύτερο”. 

Στο Κύπελλο εκείνος και οι συμπαίκτες του έθεσαν εκτός θεσμού τον Παναθηναϊκό και πλέον μπροστά τους ορθώνεται το σοβαρό εμπόδιο του Ολυμπιακού. “Ήταν μια ιστορική επιτυχία απέναντι σ’ έναν μεγάλο σύλλογο” σχολιάζει στην αρχή και συνεχίζει: “Προφανώς και βασικός μας σκοπός είναι να μείνουμε στην κατηγορία, όμως από τη στιγμή που φτάσαμε μέχρι εδώ στην διοργάνωση δεν πρόκειται να αδιαφορήσουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά θα το παλέψουμε και δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται”.

Όσο για τον ίδιο, δηλώνει ενθουσιασμένος στο νέο του περιβάλλον, “νιώθω όμορφα και το συγκεκριμένο συναίσθημα βγαίνει στο γήπεδο” σχολιάζει. “Είμαι αφοσιωμένος σ’ αυτό που κάνω και έχοντας την συμπαράσταση όλων, το αποτέλεσμα έχει μόνο θετικό πρόσημο. Η πόλη είναι στο πλευρό μας, ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο και σίγουρα η παρουσία του δυναμώνει το παιχνίδι μας”.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ