Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τεννές: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού έδωσε σήμερα η Λαμία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Μπάμπης Τεννές τόνισε πως ακόμη είναι πολύ νωρίς.

«Κάναμε πάρα πολλές δοκιμές, σε πρόσωπα και σχήματα. Ήταν εμφανές πως δεν είμαστε έτοιμοι. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτό τον καιρό. Από τα παιδιά υπήρχε διάθεση και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θέλουμε από την καινούργια χρονιά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Δεν θα έλεγα από την απόδοση, αλλά από την προσπάθεια είμαι ικανοποιημένος». Για την πορεία της προετοιμασίας σχολίασε πως «το σημαντικότερο είναι πως δεν είχαμε τραυματισμούς. Αυτό είναι πιο σημαντικό, ακόμη και από την οποιαδήποτε νίκη σε κάποιο φιλικό παιχνίδι. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από αυτό το γεγονός».

Για τους Μπαράλες και Μπερτόλιο που δεν αγωνίστηκαν, είπε ότι «ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τους δει στα φιλικά που έχουμε κλείσει στη Λαμία. Ο Μπερτόλιο θέλει ακόμη μερικές ημέρες προσαρμογής, ο Μπαράλες έχει ένα πρόβλημα με το χέρι του και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε με τη συμμετοχή του».

Για τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο Καρπενήσι ανέφερε πως «είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα μας βοηθήσουν. Βέβαια το ‘Λαμία ζούμε, Ευρώπη να σε δούμε’ είναι λίγο νωρίς και χρονικά, όσο και για τον στόχο της ομάδας». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ