Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πάει για δύο «μπαμ» στην επίθεση η Λαμία! (ΦΩΤΟ)

Η αρχή της μεταγραφικής περιόδου βρήκε τη Λαμία να «θωρακίζεται» μεσοαμυντικά, με την απόκτηση των Βασίλη Πλιάτσικα, Ελίνι Δημούτσου και Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ενώ ο Επστάιν ήρθε για να «γεμίσει» τις θέσεις της επίθεσης.

Εκεί εντοπίζεται και η μεγαλύτερη ανάγκη ενδυνάμωσης για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, αφού Πίτι και Ακόστα δεν θα συνεχίσουν κατά πάσα πιθανότητα στη Φθιώτιδα, ενώ ο Βάντερσον Κόστα αποτέλεσε παρελθόν.

Ωστόσο, τα κενά στη γραμμή κρούσης αναμένεται να καλυφθούν άμεσα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, αφού οι Χερόνιμο Μπαράλες και Θανάσης Καραγκούνης έρχονται για να ενισχύσουν το έμψυχο υλικό της Λαμίας.

Ο Αργεντινός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Χιμνάσια και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα, ώστε να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της Λαμίας και να υπογράψει συμβόλαιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπαραλες αστεραΑπό την άλλη, ο Έλληνας εξτρέμ, μετά από 4 χρόνια στην Ολλανδία, έμεινε ελεύθερος από την Τσβόλε και τη Δευτέρα (2/7) θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του συλλόγου. Αν υπάρξει συμφωνία, θα υπογράψει άμεσα και θα είναι παρών στην «πρώτη» των κυανόλευκων στις 4 Ιουλίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για karagounis tsvole

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ