Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Θα δώσουμε τη μάχη μας”

Νεοφώτιστη, ε; Ναι, αλλά δαγκώνει! Ο λόγος για τη Λαμία του Μπάμπη Τεννέ που τρεις αγωνιστικές ήδη στη Σούπερ Λίγκα και μετρά μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, μια εξίσου σημαντική ισοπαλία στα Πηγάδια επί της πάντοτε δυνατής Ξάνθης, ενώ έχασε μόλις 1-0 από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. 

Αν μη τι άλλο, όλα αυτά προδίδουν σύνολο ανθεκτικό, φτιαγμένο από γερά υλικά, αποφασισμένο 100% να πουλάει ακριβά το τομάρι του σε κάθε παιχνίδι είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Ο λόγος στον αρχιτέκτονα της ομάδας από την Φθιώτιδα, τον 64χρονο προπονητή της, εκείνον που την ανέβασε κατηγορία και που καταπώς φαίνεται γνωρίζει άριστα το μυστικό της επιτυχίας.

“Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ξόρκια και μαγικές συνταγές” σπεύδει να πει αρχικά. “Δουλειά πολλή χρειάζεται, μεράκι σ’ αυτό που κάνεις, γνώση και φυσικά χημεία απαραίτητη στο χτίσιμο κάθε υγιούς προσπάθειας. 

Στη Λαμία το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, από πέρυσι ήταν, με τη διοίκηση πάντοτε αρωγό στο πλευρό μας σε οτιδήποτε κι αν χρειαστούμε. Θεωρώ μάλιστα ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε να παίζουμε στη φυσική μας έδρα, θα αποκτήσουμε επιπλέον κίνητρο, αφού δεν αποτελεί είδηση ότι ο κόσμος της πόλης είναι δίπλα μας, ανυπομονώντας να μας δει να παίζουμε στην κατηγορία των μεγάλων. 

Έχουμε ξεκινήσει καλά, μα δεν εφησυχάζουμε. Να σωθούμε γρήγορα, αυτός είναι ο στόχος και από εκεί και πέρα ό,τι το καλύτερο. Πατάμε στη γη, γνωρίζουμε τις δυσκολίες, όμως δεν σας κρύβω ότι είμαστε αποφασισμένοι σε κάθε ματς να δίνουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο”. 

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Μπάμπης Τεννές τονίζει πως “παίζουμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και προφανώς η αποστολή μας είναι δύσκολη, ωστόσο και πάλι θα δώσουμε τη μάχη μας, όπως σε κάθε αγώνα όπως σας είπα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ