Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή αρμοδιοτήτων στην ΚΕΔ – ζήτησε να φύγει ο Τσαχειλίδης

Αλλαγή ρόλων στην ΚΕΔ. Σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της Γιώργου Καραμελίδη, ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης θα αναλάβει τους ορισμούς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας και ο Γιάννης Τσαχειλίδης τους παρατηρητές. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση του  Καραμελίδη τους ρέφερι της Football League θα ορίζει ο Χρήστος Γενναίος και τους παρατηρητές, επίσης ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ. Προς το παρόν δεν υπάρχει απόφαση για το ποιος θα ορίζει τους διαιτητές και τους παρατηρητές της Γ’ Εθνικής.

Στο μεταξύ διέψευσε κατηγορηματικά ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ τα περί δήθεν παρέμβασης στο έργο του, σχετικά με τους ορισμούς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, αναφέρθηκε στους λόγους που ζήτησε να αλλάξουν οι αρμοδιότητες, επιβεβαιώνει ότι ανέλαβε προσωρινά τους ορισμούς των παρατηρητών, ενώ υπέβαλε και αίτημα να αποχωρήσει από την ΚΕΔ λόγω φόρτου εργασίας στο επάγγελμά του.

Αναλυτικά τόνισε: «Μένω έκπληκτος. Αν είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στο έργο μου, αν δηλαδή υπήρχε παρέμβαση, θα είχα παραιτηθεί την ίδια στιγμή και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα περίμενα να με καρατομήσουν. Τι πιο λογικό; Απλά έγινε, μετά από αίτημά μου στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Γιώργο Καραμελίδη, αλλαγή αρμοδιοτήτων και ανέλαβα τους παρατηρητές διαιτησίας. Εγώ ο ίδιος εξέφρασα την επιθυμία να αποχωρήσω εντελώς από την ΚΕΔ λόγω φόρτου εργασίας στο επάγγελμα που ασκώ. Το αίτημά μου θα συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα επειδή ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκης  έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό όπως κι εγώ ως διεθνής παρατηρητής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ