Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καραμπετάκης: «Ο βοηθός έκλεισε τα μάτια μετά από το 80’»

Ο Νίκος Καραμπετάκης εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου και εξήγησε τους λόγους που δεν έδωσε το παρών σε αυτή ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού του Έλληνα τεχνικού:

«Παίζαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία είναι και φαβορί για την άνοδο στην Football League. Εμείς ωστόσο ήρθαμε εδώ με μοναδικό στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο απειλήσαμε περισσότερο τον Άρη, έχοντας  καλή κυκλοφορία και τρανζίσιον. Αν είχαμε μια καλή τελική πάσα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν καλύτερος χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα. Το σημερινό αποτέλεσμα μας αδικεί».

Στη συνέχεια απάντησε γιατί δεν ήρθε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη τύπου: «Τέτοιου είδους παιχνίδια, κρίνονται στις λεπτομέρειες. Από το 80ο λεπτό και μετά, η μπάλα βγήκε τρεις φορές πλάγιο υπέρ μας και ο βοηθός έκλεισε τα μάτια και έδωσε την μπάλα στον Άρη. Ο προπονητής της ομάδας μας δεν ήρθε στην συνέντευξη τύπου, διότι είχε νεύρα και ήρθα εγώ να σχολιάσω το παιχνίδι και πιστεύω σας καλύπτω. Όσον αφορά τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης (Φωτιάδης), τον σεβόμαστε απόλυτα και πιστεύουμε πως είναι ένας ρέφερι επιπέδου Σούπερ Λιγκ».

Για την αντίδραση που έβγαλε ο ΟΦΗ μετά από το αρνητικό αποτέλεσμα με την Παναχαϊκή: «Ο ΟΦΗ έχει αποδείξει με όλες τις ομάδες ότι έχει «μέταλλο», καθώς ήταν πολύ καλύτερος σε όλα τα παιχνίδια και δικαιούμασταν τους 3 βαθμούς, παρόλα αυτά και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα».

Καταληκτικά σχολίασε: «Η βαθμολογική διαφορά που έχει ο Άρης με τον ΟΦΗ, δεν ανταποκρίνεται στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ