Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κόλτσης

Κόλτσης: «Κάναμε το χρέος μας»

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος πήρε απόψε η Ξάνθη και ο υπηρεσιακός της τεχνικός Γιώργος Κόλτσης έμεινε ικανοποιημένος. «Σήμερα κάναμε το χρέος μας. Μετά το ανεπιτυχές 2-1 στο πρώτο παιχνίδι έπρεπε να ανατρέψουμε το σκορ και να πάρουμε την πρόκριση. Είχαμε ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ και σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Πήραν μάλιστα χρόνο και παίκτες που δεν έπαιξαν με τον Ατρόμητο», δήλωσε αρχικά.
 
Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Είδαμε τον Καμαρά δεξιά στην άμυνα, κάτι που ενδεχομένως μετά το μυικό πρόβλημα του Φασίδη να ξαναδούμε στο μέλλον». Για τα όσα συμβαίνουν εκτός του γηπέδου σχολίασε πως «τα εξωγηπεδικά θέματα δεν μας αφορούν. Εμείς κοιτάμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι».

Κλείνοντας είπε ότι: «Για την παρουσία μου στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν έχω να πω κάτι προσωπικό. Τα παιδιά είναι αυτά που έπαιξαν και πήραν τη νίκη και στα δύο παιχνίδια και τους ανήκουν τα εύσημα. Εγώ απλά προσπάθησα να τους βοηθήσω να βγάλουν αντίδραση και να ανεβούν ψυχολογικά. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που έχουμε μπροστά μας, είναι πιθανό να είναι το τρίτο μου παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας».