Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΝΤΟΥΡΙΤΣΚΟΒΙΤΣ

"Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό"

Σίγουρος ότι το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Ξάνθης, με τα σερί διπλά σε Ολυμπιακό στάδιο επί της ΑΕΚ και σε Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού θα έχει συνέχεια, δήλωσε στην "Real News" ο Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς. Ο Σέρβος άσος αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, τη δυναμική της και το νέο πρωτάθλημα.

"Δεν ξέρω τι έκαναν οι άλλοι, όμως εμείς πιστεύουμε στον εαυτό μας και γι' αυτό και στους δύο αγώνες μπήκαμε στο γήπεδο έτοιμοι να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε" σημειώνει ο 27χρονος μεσοεπιθετικός. "Θα έλεγα μάλιστα πως ακόμη δεν είμαστε στο 100%, γύρω στο 60% με 70% βρισκόμαστε και όσο περνούν οι ημέρες θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Αποτελούμε μια νέα ομάδα που όμως έχει πολύ ταλέντο και μεγάλες δυνατότητες. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, χτίζοντας βήμα βήμα και παιχνίδι το παιχνίδι την πορεία μας".

Στην ερώτηση για τους στόχους των Ακριτών, απαντά πως "δεν μας αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά οι πράξεις. Αν μπορούμε σε κάθε αγώνα να βελτιωνόμαστε, δίνοντας τα πάντα με στόχο τη νίκη, είτε εντός, είτε εκτός έδρας, αυτό θα είναι το ιδανικό για εμάς". 

Ενώ σχολιάζοντας το πρωτάθλημα, εκτιμά ότι "ήδη έχουν σημειωθεί αποτελέσματα που δεν τα περίμενε ο κόσμος, γεγονός που θεωρώ ότι θα αυξήσει το ενδιαφέρον του και θα το κάνει πιο ελκυστικό στα μάτια του. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, κάτι που υπόσχεται δράση και αγωνία μέχρι το τέλος. Από την πλευρά μας, είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε και να νικήσουμε κάθε αγωνιστική δυσκολία, οδηγώντας την Ξάνθη όσο ψηλότερα γίνεται".