Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αντρεέσκου

Δεν θα αγωνιστεί στο US OPEN η περυσινή νικήτριά του

 Αν και αρχικά είχε δηλώσει πως θα ήθελε να παίξει στη Νέα Υόρκη για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στο US Open άλλαξε γνώμη και δεν θα την δούμε από τις 31/8 έως τις 12/9 στα κορτ. 

Η Μπιάνκα Αντρεέσκου με ανακοίνωση της στα social media ενημέρωσε για την απόφαση της και είναι μια ακόμη παίκτρια του top-10 που θα απέχει από το Grand Slam των ΗΠΑ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπιάνκα Αντρεέσκου: 

«Μετά από πολλές συζητήσεις με τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, πήρα τη δύσκολη απόφαση να μην επιστρέψω στη Νέα Υόρκη αυτή τη χρονιά. Κάνω αυτό το βήμα για να μπορέσω να επικεντρωθώ στη φυσική μου κατάσταση, για να είμαι έτοιμη όταν επιστρέψω και να αγωνιστώ στο καλύτερό μου επίπεδο. 

Η νίκη μου στο περσινό US Open ήταν το αποκορύφωμα της καριέρας μου έως τώρα και θα μου λείψει που δεν θα μπορώ να είμαι εκεί φέτος. Ωστόσο, συνειδητοποίησα πως οι απρόβλεπτες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της πανδημίας του Covid-19, έθεσαν σε κίνδυνο τη δυνατότητα να προπονηθώ και να είμαι έτοιμη στον βαθμό που ήθελα για να μπορέσω να παίξω στο καλύτερό μου επίπεδο.

Θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου προς τη USTA και τη WTA για όλες τις προσπάθειες που κάνουν για να πραγματοποιηθεί το τουρνουά. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δράση και στα γήπεδα σύντομα».