Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Roland Garros

Νέα μετάθεση της διεξαγωγής του "Roland Garros"

Μία εβδομάδα αργότερα από την ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί αρχικά θα διεξαχθεί το “Roland Garros”. Το γαλλικό τουρνουά πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει την αναβολή του για τις 20 Σεπτεμβρίου. Οι αγώνες θα διαρκούσαν μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

Ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν και πάλι αφού όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “tennis.com” η γαλλική ομοσπονδία ανακοίνωσε τη μετάθεση μίας εβδομάδας στην έναρξη της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό θα διεξαχθούν 27 Σεπτεμβρίου με 11 Οκτωβρίου. «Μετά από συζητήσεις που έγιναν με τα διεθνή όργανα του τένις (ATP, WTA και ITF), με θέμα την υγεία και την ασφάλεια όλων από τον Covid-19, αναλύσαμε τις επιλογές μας και καταλήξαμε να τροποποιήσουμε ελαφρώς τις ημερομηνίες του Roland Garros για το 2020, προκειμένου να μπορέσουν να γίνουν και οι 3 εβδομάδες του τουρνουά, από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου» ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση 21 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι προκριματικοί αγώνες που θα διαρκέσουν μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα.