Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Περικοπές και με... την βούλα – Αυτό είναι το ποσό που εξοικονομεί

Η Γιουβέντους εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, κάνοντας γνωστή τη συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές και τον Μαουρίτσιο Σάρι, για τις μειώσεις των μισθών.

Οι Μπιανκονέρι ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές και τον Μαουρίτσιο Σάρι, ενημερώνοντας πως  θα μπορέσουν να εξοικονομήσουν περί τα 90 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά:

"Η Γιουβέντους ανακοινώνει ότι λόγω της τρέχουσας παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης για την υγεία που εμποδίζει την αθλητική δραστηριότητα, έφτασε σε συμφωνία με τους παίκτες και τον προπονητή της πρώτης ομάδας σχετικά με την αποζημίωσή τους για το υπόλοιπο της τρέχουσας αθλητικής περιόδου.

Η συμφωνία προβλέπει τη μείωση της αποζημίωσης για ποσό ίσο με τις μηνιαίες πληρωμές του Μαρτίου, Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου 2020. Τις προσεχείς εβδομάδες, οι προσωπικές συμφωνίες με τους παίκτες και τους προπονητές θα οριστικοποιηθούν, όπως απαιτείται από τους ισχύοντες κανονισμούς.

Οι οικονομικές και χρηματοοικονομικές επιπτώσεις της επιτευχθείσας συμφωνίας είναι θετικές για περίπου 90 εκατ. ευρώ για το οικονομικό έτος 2019/2020.

Σε περίπτωση επαναπρογραμματισμού των αγώνων της τρέχουσας σεζόν, η ομάδα θα διαπραγματευτεί με καλή πίστη με τους παίκτες και τον προπονητή την αύξηση των αποζημιώσεων ανάλογα με την πραγματική επανέναρξη και οριστικοποίηση των επίσημων διοργανώσεων.

Η Γιουβέντους θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παίκτες και τον προπονητή για τη δέσμευσή τους σε μια δύσκολη στιγμή για όλους".

 

JuventusFC@juventusfc

Nota della società | Intesa con calciatori e allenatore della prima squadrahttp://juve.it/ghFj50yYC6A 

Προβολή εικόνας στο Twitter

1.585

8:32 μ.μ. - 28 Μαρ 2020

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

742 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό